A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Rendben
Termékek Menü
0
+36-30/814-2622
Ön itt jár: > >

Blog

2017.05.08.

Annyira felzaklatott minket a Durex óvszerek drasztikus áremelése, hogy gyorsan összeállítottunk egy táblázatot, amiben azonos paraméterek alapján összehasonlíthatóak az óvszereink. Nehéz független szakértőként semleges maradni, mert nekünk is vannak kedvenc márkáink. Ezeket nem lehet megmagyarázni, talán nem is kell, így szép az élet, nem vagyunk egyformák. Ezért kell néha a számokat összehasonlítani, marketing nélkül.

Japán óvszer - Megbízható, erős, vékony! Mi teszi a Kimonó óvszereket különlegessé?
A Kimonó óvszereket nem csak a vékonyságukról ismerik. A karcsúsághoz hasonlóan fontos az óvszer megbízhatósága. Az ultra vékony óvszer készítése sok munkát igényel, de az ultra-vékony és erős óvszer készítése talán tehetséget is, drága gépeket, ami a természetes Latex legmagasabb minőségét eredményezi.
Hol NE vegyek óvszert! Nézzünk szembe a tényekkel, a legtöbb termék esetében, ami intim és szexualitással kapcsolatos lehet, ultra kínos szokott lenni, hogy megvásároljam személyesen
Poliizoprén az új ígéretes anyag a latexmentes óvszerek gyártásához A legtöbb óvszer a kereskedelemben gumi latexből készül. Azért mert tökéletes elasztikus tulajdonságait és erejét nehéz mással helyettesíteni. De latexnek is volt/van néhány hátránya egyesek számára. Sok ember szenved latex allergia miatt, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy latex óvszerek használjanak.
7 ok, amiért ne becsüld le a déli szexet!

Te is azok közé tartozol, aki inkább más nőkről fantáziálsz?

 

Csak egymásnak szeretnétek élni még? Nem vagytok még felkészülve a családtervezésre?
A méret a lényeg! - Óvszer mérettáblázat itt: Óvszer vásárláskor a méret nagyon is lényeg, az a gumi ugyanis, ami nem illeszkedik tökéletesen, nem biztosít száz százalékos védelmet. Ha nem jó, lecsúszhat vagy elszakadhat, ráadásul még csak nem is élvezetes.
Tévhitek a biztonságos szexről Van néhány tévedés, ami konokul tartja magát a fogamzással, a fogamzásgátlással és a nemi egészséggel kapcsolatban.