A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Rendben
Termékek Menü
0
+36-30/814-2622
Ön itt jár: > > >

Kimono Condoms l Óvszer-M Webshop

Kimono óvszer olyan vékony és kényelmes, hogy amikor rajtad van egy, akkor úgy fogod érezni magad szeretkezés közben, mint a lovas, aki csak szőrén lovagol. A Kimono óvszert Japánban fejlesztették ki, rendkívül tiszta, ultra vékony,  szuper megbízható anyagból. A Kimonó MicroThin óvszer volt  korábban a győztese a világ legjobb Condom értékelései  között.

 • Ez az eredeti MicroThin óvszer
 • Amerika legvékonyabb családi kedvenc óvszere díj nyertese
 • 5X tesztelt erő és a megbízhatóság alapján, ami meghaladja az amerikai
  vagy europai és ISO szabványokat
 • 26 éve a legnépszerűbb a fogyasztók által
 • Prémium természetes latex segítségével state-of-the-art japán technológia
 • Vegán termék, nem tartalmaz állati vagy tejfehérjét
 • Nincs kellemetlen latex szaga
 • Nem tartalmaz spermicid anyagot
 • Síkosító minden óvszeren parabén és glicerin mentes

Mi teszi a Kimonó óvszereket különlegessé?
A Kimonó óvszereket nem csak a vékonyságukról ismerik. A karcsúsághoz hasonlóan fontos az óvszer megbízhatósága. Az ultra vékony óvszer készítése sok munkát igényel, de az ultra-vékony és erős óvszer készítése talán tehetséget is, drága gépeket, ami a természetes Latex legmagasabb minőségét eredményezi.

Japán óvszer technológia
Az Egyesült Államokkal ellentétben a japán óvszeripar folytatta a termékfejlesztéseket és a minőségi színvonal emelését. Az 1950-es években az orális fogamzásgátlással járó kockázatok miatt a japán kormány tiltotta a fogamzásgátló tabletták használatát, és kormányzati támogatást nyújtott az óvszerek kutatásához és fejlesztéséhez. Ennek eredményeképpen az óvszer a leggyakoribb formája a születésszabályozásnak, amit a szexuálisan aktív japán párok 80 százaléka használ. Az ilyen kormányzati és fogyasztói kereslet katalizálja az óvszergyártás technológiai fejlődését, páratlanul a világ többi részében. A mai napig a japán óvszerek, vékonyabbak és a legtöbb óvszerhasználó kiválónak ítéli meg.

A Kimonó óvszereket Japánban gyártják a legmodernebb technológiával, és sok kutatás és fejlesztés révén büszkék vagyunk arra, hogy az óvszerhasználókat elláthassuk a legjobb óvszerünkkel - Kimono MicroThin-nel

Rendezés:
Nézet:

Névleges átmérő alsó résznél: 52mm
Névleges átmérő felsó résznél: 59,5mm
Óvszer fal vastagsága: 0,052mm
Made In Japan

Sárkány
A sárkányoktól Japánban nem félnek, a becsületesség szimbóluma is, ezért nagy tisztelet övezi őket. A japán sárkányok erősségükről, méretükről és férfiasságukról ismertek. A sárkányok nagyon megbízhatóak és sok szerencsét hoznak.Okamoto helyett.

3.490 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Névleges átmérő: 53-66mm
Óvszer fal vastagsága: 0,055mm
Made In Japan

Kos jelkép

Az első a Zodiákus Szimbólum. Ez egy tűz jegy, és az e jel alatt születettek nagyon aktívak, „menősek” és általában kalandosak. Érzik az energiát, ami felett rendelkeznek, és ha kell fel is használják. Okamoto helyett.

5.290 Ft
Szállítás alatt
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Névleges átmérő: 52+/-2mm
Óvszer fal vastagsága:
0,055mm
Made In Japan
 

Főnix madár
A főnix madár, a két ember boldog kapcsolatának szimbóluma. Másrészt jelképezi a Yin és a Yang egyesülését is. A főnix nagyon kívánatos eleganciával rendelkezik, de kegyelméről és erényeiről is ismert. Okamoto helyett.

3.490 Ft 2.990 Ft
Raktáron

Névleges átmérő: 52+/-2mm
Óvszer fal vastagsága: 0,044mm
Made In Japan
 

Koi
A Koi hal képviseli a szerelmet és a gyengédséget. Koi érzéki, eleganciájukat és színüket a vízben mozgásukon keresztül mutatják be.Okamoto helyett.

3.490 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Névleges átmérő: 52+/-2mm
Óvszer fal vastagsága: 0,062mm
Made In Japan
 

Tiger
A tigris leginkább felismerhető jellemzője a bundájának mintája, amely lefedi a bőrét. Minden tigrisnek több mint száz csíkja van a testén. A tigrisek merészek, erőteljesek és szenvedélyesek, amik vonzóvá teszik őket másoknak. A tigrisek gyakran párzanak és zajosak. Okamoto helyett.

3.490 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!